sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikkokatsaus meidän arkeen

maanantai: Kymmenen aikaan lähdettiin pururadalle pelaamaan lipunryöstöä. Ruokailemaan tultiin noin 11.30 ja ruokana oli broilerikastiketta ja ohralisäkettä.

lipunryöstöä pururadalla



















tiistai: Oli lyhyt päivä 9-13, päivä alkoi musiikilla ja sen jälkeen oli biologiaa jossa käytiin tikka-aiheista kappaletta ja kaksi viimeistä tuntia oli äidinkieltä.

keskiviikko: Aloitettiin uskonnon kaksoistunnilla, jotka oltiin tietokoneluokassa. Kello kymmenen biologian tunti  ja yhdeltätoista oli matikan kertailua kokeeseen. Kello kaksitoista pidettiin äidinkielen tunti jossa improvisoitiin, lopulta päivä päättyi englannin tuntiin.

torstai: Espanjan opiskelijoilla oli kahdeksan aamu ja muilla kymmenen. Kymmeneltä lyhyt tunti oli biologiaa ja seuraava tunti oli matikan koeharjoittelua. Sen jälkeen mentiin liikunnan tunnille leikkipaikka Rantaminttuun. Päivä päättyi kahteen käsityötuntiin.

perjantai:  Espanjan opiskelijoilla alkoi  jälleen kahdeksalta ja muilla yhdeksältä. Sen jälkeen pidettiin matikan koe, jossa käytiin funktioita ja muita juttuja. Loppupäivä olikin helppoa nimittäin kaksi tuntia kuvaamataitoja ja sitten lukutunti. Huomenna lauantaina on liikuntapäivä, mutta siitä kerromme lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia: