perjantai 3. lokakuuta 2014

Viikko viikolta

Jaahas. Taas on tässä viikko kulunut opiskelun merkeissä.  Voisi sanoa että se kun biologia vaihtui historiaan oli tämän viikon kiinnostavin tapahtuma. Jyväskylässä sää ei ole auringonpalvojien puolella. Täällä on nyt yhtä sumuista, kuin Lontoon satamakaduilla. 

Näin lokakuussa, ilmassa on jo syysloman odotusta. Nyt kun vuotta on jäljellä enää kolme kuukautta huomaa, kuinka nopeasti tämä vuosi on jo vierähtänyt ohi.  Aamuisin kun lämpötila tippuu -3 paikkeille, ja ikkunat ovat huurussa lisävaatetus on paikallaan. Tosin tekstiilityöläset ovat tekemässä itselleen lapasia, joten he ovat jo hyvin varautuneet. Teknisessä työssä taas tehdään flippereitä. Niistä ei nyt ole ehkä apua Suomen talvessa, mutta ne ovat oivia viihdykkeitä kylmiin talvi-iltoihin. Kuvaamataidossa me taas teemme zentangle-töitä, jotka ovat todella hienoja ja, ne tuotavt piristystä valkoiseen luokkaamme.



Eilen kun saimme biologian kokeen, joka siis päätti biologian jakson saimme nähdä erittäin hyviä numeroita vaikka koealue olikin laaja. Nyt luokassamme valmistaudutaan tuleviin englannin ja, fysiikan kokeisiin.  Fysiikan koe on ensi maanantaina, jolloin meillä jatkuu myös Tikapuu-tutkimus, jossa Aalto-yliopisto tutkii nuorten siirymistä kuudennelta seitsemännelle luokalle. Mutta ennen ensi viikon haasteita meillä on viikonloppu aikaa ladata akkuja kokeisiin, ja tutkimuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti